Pembuangan Penyetor Listrik kanggo Mobil

Penggemar elektrik dadi pilihan sing apik kanggo mesin sing dipasang penggemar kanggo mbebasake tenaga listrik lan suhu mesin kontrol sing luwih apik. Penggemar penyejukan radiator listrik biasane aktif nalika mesin coolant wis tekan teperature. Penggemar listrik otomotif uga luwih apik ing lalu lintas amarga bisa ngaktifake yen mesin dadi panas. Penggemar dipasang mesin kurang efektif ing lalu lintas amarga narik udara sethithik nalika RPM mesin kurang. Yen mesin ngresiki radiator dadi masalah, sawetara penggemar listrik bisa digunakake minangka penggemar pusher lan dilebokake ing sisih radiator radiator. Para penggemar pusher biasane bebas ruang kompartemen mesin. Penggemar listrik universal, Ford, Mopar, Chevy lan liya-liyane.

Penggemar listrik listrik supaya mesin sampeyan adhem, lan nambah tenaga listrik lan torsi ing roda kanthi ngilangi seret parasit saka penggemar sing didorong sabuk saham.

Penggemar listrik listrik uga nambah anget lan adhem sing luwih cepet, luwih cepet banyu banyu, swara kurang penggemar, kinerja kondhisi hawa sing apik lan ningkatake mileage gas.

0999061100 Pembuangan Penyaman Listrik kanggo Mobil

OE NO: 0999061100
Model Mobil: kanggo Benz A, C, E Series
Waranti: 12 Wulan
Panggonan Asal: ChangZhou, China
Jeneng merek: BESTJOYI
Fitur Mobil: Mercedes-Benz
Model: C300, C400
Nomer Model: 0999061100
Kualitas: Diuji 100%
Kondisi: 100% Brand-new
Werna: Ireng
Kelas anti banyu: -40-125
Daya: 450W
Kacepetan: 2340RPM
Saiki: 30A
Tegangan: DC9V-16V

17428509741 Fans Penyejuk Listrik Mobil Radiator

OE NO: 17428509741
Model Mobil: F18
Waranti: 12 wulan
Panggonan Asal: Changzhou, China
Jeneng merek: BESTJOYI
Ukuran: Diameter 494mm
Jeneng Produk: 12v 600w Kipas penyejuk Radiator Brushless
Materi: PPA
Aplikasi: Sistem Pendinginan otomotif
OEM: 17428509741
Kualitas: Banget

Milih penggemar radiator listrik kalebu cocog karo kipas penyesuaian ukuran ukuran lan combo kanggo mesin sampeyan. Mesin kudu panas kanggo mlaku kanthi efisien, nanging mbutuhake pendinginan sing efektif - utamane ing aplikasi kinerja - kanggo ngilangi panas sing bisa ngrampog listrik. Kaseimbangan, lan kanggo nggayuh imbangan sing sampurna kanggo sistem pendinginan, penggemar listrik sampeyan kudu bisa kanthi efektif karo radiator sampeyan, saliyane entuk kacepetan pompa banyu sing cocog lan aliran coolant kanggo mesin sampeyan. Yen sampeyan nggoleki penggemar mesin penyejuk sing sampurna, sampeyan ana ing papan sing bener. Summit Racing duwe pilihan penggemar radiator listrik kanggo ngrampungake upgrade sistem pendinginan.

Cara Milih Kipas Radiator Elektrik?

Para penggemar penyejuk dikategorikake peringkat kubik per menit (cfm). Pandhuan umum kanggo ngetutake mesin saham yaiku 2,500 cfm kanggo silinder 8-silinder, 2,000 cfm kanggo silinder 6, lan 1,250 cfm kanggo silinder 4-silinder. Mesthine, mesin berprestasi tinggi mbutuhake aliran udara luwih akeh. Akeh penggemar pendingin listrik dirating dening tenaga kuda sing disaranake kanggo mbantu milih penggemar penyesuaian paling optimal kanggo kendaraan sampeyan.

Pusher vs. Pembuangan Elektrik Puller

Penggemar radiator listrik kasedhiya ing desain loro puser lan penarik. Penggemar gaya pusher dipasang ing ngarep radiator lan nyebul udhara liwat inti radiator. Para penggemar gaya Puller nempelake ing jejere radiator lan nggambar udara liwat inti.

Penggemar gaya Puller dianjurake kanggo aplikasi ing endi penggemar listrik minangka sumber pendinginan utama. Penggemar gaya pusher bisa digunakake minangka sumber pendinginan tambahan, nanging sampeyan kudu nggawe penggemar kalebu akeh inti radiator.