Sapa Kita

Babagan JIAYANG

Babagan awake dhewe
Jiangsu Jiayang Electromekanical Parts Co, Ltd minangka pabrikan profesional bagian mobil, kalebu area 25000 kothak meter ibukutha 5 yuta lan nduwe 150 karyawan, kalebu luwih saka 20 teknisi. Produk utama yaiku: bagean motor wiwitan otomatis, pompa banyu elektronik otomatis, penggemar elektronik otomatis. Perusahaan...
Waca Luwih
Produk Utama

Apa Kita Apa

Pump Water Electric Kanggo Mobil
Pompa banyu listrik dipasang ing HEV, EV utawa FCV supaya bisa kelangan piranti ing sekitar ...
Pumping Prius
Ekonomi bahan bakar saka Toyota Prius sampeyan pancen nggumun. Nanging, sanajan kendaraan paling apik bisa dadi suwe, ...
Pembuangan Penyetor Listrik kanggo Mobil
Penggemar listrik listrik minangka pilihan sing apik kanggo mesin sing dipasang penggemar kanggo mbebasake tenaga kuda lan mesin kontrol sing luwih apik ...
Pump Water Electric 11518635089 11538636595 11517604027
Fitur Mobil: Model BMW: 125I, 325I, 320I Taun: 2012-2013, 2006-2006, 2011-2013, 2012-2017 Engine: 3.0L, 3.0L, 3.0T, 2.0T Warranty: 1 Taun, 12 ...
pump water mercedes A2742000107 2742000207 2742000256 70517165 7051716505
A2742000107 2742000207 2742000256 70517165 7051716505. Fitur: Cathetan: Piranti bagean sing penting Nggawe Model Engineer Jenis Tekstur Jenis Taun saka ...
KONTAK US
Yen Sampeyan Ana Pitakon, Mugi Ngerti. Kita Bakal Mbales Sampeyan Sajrone 12 Jam!
DFAC
WAI
AVIC
Magneti Marelli
Brose
MAHLE
Prestolit
IATF
ISO
C.