Pump Water Electric Kanggo Mobil

Pompa banyu listrik dipasang ing HEV, EV utawa FCV supaya bisa kelangan piranti ing kendharaan kendharaan iki. Pompa banyu mekanik konvensional dipersembahake dening mesin pangobongan kanggo ngubengi penyejuk ing sekitar mesin. Volume coolant pas karo revolusi mesin. Cukup kontrol volume coolant ing permintaan ora bisa mekanik. Bisa uga ana overcool utawa undercool.

Pompa banyu listrik diaktifake nganggo baterei lan motor mung kanggo pendinginan. Fungsi mung minimalake beban ing mesin.

11517588885 11517632426 BMW Pump Water Electric

Panggonan Asal: ChangZhou, China
Jeneng merek: BESTJOYI
Waranti: 1 taun
OE NO: 11517588885
Model Mobil: Kanggo BMW
Paket: Paket Neutral
Wektu pengiriman: 7-15 Dina
Kualitas: Kualitas dhuwur
Layanan: 24 Jam Layanan Pelanggan
MOQ: 10pcs

11517597715 Pump Water Electric

Panggonan Asal: ChangZhou, China
Jeneng merek: BESTJOYI
Waranti: 12 Wulan
OE NO: 11517597715
Model Mobil: E84 F30 320i 328i X1 320i
Fitur Mobil: bmw
Pump produk
Digunakake kanggo: E84 F30 320i 328i X1 320i
Material: Plastik, Baja
Kualitas: 100% Diuji, Kinerja Sing Dhuwur
MOQ: 10 PC
Wektu Pangiriman: 7-15 Dina

11517586925 Pompa Banyu Elektrik BMW Kanggo Didol

Panggonan Asal: ChangZhou, China
Jeneng merek: BESTJOYI
Waranti: 12 Wulan
OE NO: 11517586925 11517586924 11517521584
Model Mobil: 128i 328i 528i X3 X5 Z4
Fitur Mobil: bmw
Pump produk
Digunakake kanggo: 128i 328i 528i X3 X5 Z4
Material: Plastik, Baja
Kualitas: 100% Diuji, Kinerja Sing Dhuwur
MOQ: 10 PC
Wektu Pangiriman: 7-15 Dina

11517583836 12v Pump Water Electric kanggo Mobil

Panggonan Asal: ChangZhou,
ChinaBrand Jeneng: BESTJOYI
Waranti: 12 Wulan
OE NO: 11517583836
Model Mobil: Kanggo Bmw F18 (5series) F02 / 730Li (N52B30AF)
Material: Plastik, Baja
Kualitas: 100% Diuji, Kinerja Sing Dhuwur
MOQ: 10 PC
Wektu Pangiriman: 7-15 Dina

Pompa banyu listrik VS Pompa banyu tradisional

Kanggo ngerteni sebabe sapa pengin pompa banyu listrik, mula sampeyan kudu ngerti tujuan lan kekurangan pompa banyu tradisional. Secara teknis, pompa coolant lan anti-beku, nanging kita bakal nyebataken pompa banyu kanthi cekak amarga kados pundi teknisi otomatis kasebut.

Pompa banyu tradisional yaiku komponen sing didorong sabuk (utawa kadhangkala didorong cam). Kanthi tembung liyane, butuh energi mekanik, puteran saka mesin - diwenehake ing bentuk sabuk karet sing dipintal - lan nggunakake mekanisme pompa internal. Impeller ing pompa ngirimake mesin penyejuk liwat blok mesin kanggo nyerep panas, banjur menyang radiator, ing endi coolant kasebut ngeculake panas banjur bali liwat pompa maneh.

Kanthi pompa banyu mlaku, mesin mobil khas tetep ing lingkungan sing cukup sekitar 200 derajat Fahrenheit (93.3 derajat Celsius) lan seneng kabeh, kalebu mobil sampeyan. Dadi kenapa kekacauan karo barang sing apik kuwi kanthi mbuwang versi sing dikuatake listrik dadi campuran?

Mangkene bab apa wae: Aksesoris sing mbukak energi sabuk mesin bakal larang regane. Iku bisa ngrampok kendaraan tenaga kuda, ekonomi bahan bakar utawa kaloro. Sampeyan ngerti kepiye kendhane kendharaan lan kepiye mileage bahan bakar mudhun nalika nyopir udhara udhara? Amarga iki, mesin kudu kerja keras kanggo ngontrol kompresor AC sing didorong sabuk lan isih bisa tetep kacepetan. Mundhut energi parasit sing padha terus-terusan terus sampeyan bakal bisa dadi pompa banyu.

Pompa banyu listrik ora butuh tenaga sabuk. Nanging, mbukak daya baterei. Dadi, sampeyan bisa uga mikir, amarga hukum thermodynamics sing pesky nyatakake yen sampeyan ora bisa nggawe utawa ngrusak energi, apa ora mung mbukak beban sing luwih gedhe ing (alternator-driven), sing nyedhiyakake energi kanggo ngisi baterei? Apa kerugian energi kudu digawe ing panggon liya lan bisa nggayuh kinerja?

Ing sawetara tembung, ora kanthi cara sing sampeyan sok dong mirsani. Hukum thermodynamics isih tetep bener. Nanging, pompa banyu mekanik muter kabeh wektu, kanthi kecepatan karo kacepetan mesin. Asile, kadang sampeyan lagi ngompa coolant nalika mesin ora cukup panas kanggo sejatine butuh. Gunakake energi kasebut. Kadhangkala mesin sampeyan kudu luwih adhem tinimbang sing bisa, kaya nalika sampeyan mati mobil sawise hard drive ing dina sing panas. Sing bisa nyandhang sawetara komponen mesin kanthi luwih cepet.

Pompa banyu listrik, sebaliknya, nyedhiyakake pabrikan (kanthi tliti luwih) kepiye kursus penyejuk liwat mesin kanthi kisaran suhu. Dadi sejatine luwih efisien lan luwih cocog karo kabutuhan pendhidhikan khusus mesin sampeyan.